Uncategorized

Splošni pogoji – Sistem P3 Professional©

By 3. februarja, 2022 20 julija, 2022 No Comments

Sistem P3 Professional© je namenjen strokovni javnosti le v pomoč pri izvajanju poslovnih procesov s prehranskimi dopolnili in ne more nadomestiti znanja in razumevanja primerno strokovno usposobljenega kadra in njegove odgovornosti pri izdaji prehranskih dopolnil in drugih opravilih.

Prizadevamo si zagotavljati ažurnost in točnost podatkov na naših straneh, vendar lastnik in upravljalec sistema P3 Professional© ne zagotavlja, da bodo objavljene informacije vedno celovite, popolne in ažurne. Spletne strani lahko vsebujejo tiskovne ali druge napake, možni pa so tudi nepooblaščeni dodatki, izbrisi in spremembe, ki so jih izvedle tretje osebe. Napake, na katere bomo opozorjeni, bomo poskusili čim prej popraviti, zato vas prosimo, da nam kakršnekoli napake v sistemu P3 Professional© takoj sporočite na info@covirias.si

Lastnik in upravljalec sistema P3 Professional© ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitnimi problemi, ki bi nastopili zaradi uporabe teh spletnih strani ali z njimi povezanih drugih strani. Lastnik in upravljalec sistema P3 Professional© v nobenem primeru ni odgovoren nobenemu uporabniku za posredno ali neposredno škodo, do katere bi lahko prišlo zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletnih strani ali povezav na njih. Proizvodi, storitve in vse informacije, vključene na teh spletnih straneh ali dosegljive z njih, so na voljo takšne kot so prikazane. Lastnik in upravljalec sistema P3 Professional© si pridržuje pravico, da spremeni, prilagodi, nadomesti ali izbriše kakršnokoli vsebino ali da omeji dostop ali ne nadaljuje razvoja in prikazovanja te spletne strani kadarkoli in v svoji izključni pristojnosti.

Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Lastnik in upravljalec sistema P3 Professional© ne odgovarja za nikakršno posredno, neposredno, posebno ali slučajno škodo, ki bi zaradi kakršnegakoli razloga nastala zaradi uporabe tega spletnega mesta. Lastnik in upravljalec sistema P3 Professional© ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli izgubo, motnjo ali okvaro vaših podatkov ali vašega računalnika, do katere bi prišlo z uporabo gradiva, prenesenega s tega spletnega mesta.

Sistem P3 Professional© vzdržuje družba RES-PONS d.o.o. s pisnim soglasjem lastnika vseh intelektualnih oz. avtorskih pravic v zvezi s to bazo in blagovno znamko. Prepovedano je spreminjanje, kopiranje, distribucija, oddajanje, prikazovanje, izvajanje, razmnoževanje, objavljanje, licenciranje, ustvarjanje izpeljank, prenašanje ali prodajanje katerih koli podatkov, programske opreme, izdelkov ali storitev, ki so del sistema P3 oz. P3 Professional©. Uporabniki, ki bi kršili določbe pogojev uporabe P3 oz. P3 Professional in/ali splošne pogoje spletnega mesta www.COVIRIAS.si in/ali www.pretehtajte.si, bodo za kršitve kazensko in finančno dogovorni.

Vir podatkov in informacij o posameznih izdelkih so izdelki na trgu v Republiki Sloveniji oz. njihovi dobavitelji in zanje odgovarjajo dobavitelji sami, tako za resničnost oz. verodostojnost kot tudi skladnost z zakonodajo.

Število enot pakiranj posameznega prehranskega dopolnila za 1 mesec redne uporabe smo preračunavamo sami, vendar ima vsak uporabnik  možnost opozorila na morebitno neskladno zajetih podatkov in informacij ter dostaviti še ustrezne dokumente za lastnosti: certifikati kakovosti proizvodnje izdelka, certifikati kakovosti izdelka, eko/bio in druge podobne oznake oz. certifikati, ki so objavljeni v skenirani obliki.

Dostop do posameznih elementov sistema je omejen z uporabniškim imenom in geslom, tako da ni mogoč večkraten dostop z enim uporabniškim imenom in geslom sočasno. Dostop obsega brezplačno udeležbo na kratkih izobraževalnih dogodkih pod oznako P3 večer © (izvajalec zagotavlja vsaj 3 na leto) po principu eno geslo en udeleženec iz hiše naročnika, popust v višini 10% na vsa druga izobraževanja o prehranskih dopolnilih (izvajalec zagotavlja vsaj 1 na leto), ki ni omejen na število udeležencev iz hiše naročnika, dostop do strukturiranih podatkov o prehranskih dopolnilih za interno rabo v hiši naročnika (izvajalec zagotavlja vsaj enega na leto).

S podpisom naročilnice oz. plačilom kupnine potrjujete, da ste s temi pogoji in splošnimi pogoji spletnega mesta www.COVIRIAS.si seznanjeni, da z njimi soglašate ter da vas določbe teh splošnih pogojev zavezujejo.

Pridržujemo si pravico do morebitnih sprememb in popravkov teh pravil in pogojev kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Ob vsaki posodobitvi bo spremenjen datum teh pogojev na spletnem mestu.

 

Ljubljana, 01.01.2022