Pripravili smo presečno analizo cen prehranskih dopolnil za nosečnice, ki so v ponudbi na slovenskem trgu. Izdelke smo primerjali glede na njihovo razvrstitev v P3 kategorizacijo©, ugotavljali pa smo tudi, ali se prehranska dopolnila za nosečnice pri nas dražijo.

Pregled prehranskih dopolnil za nosečnice smo pripravili v obliki e-predstavitve, ki je dostopna na našem portalu COVIRIAS academia.

Poglejte si kazalo Presečne analize ponudbe oziroma cen prehranskih dopolnil za nosečnice na slovenskem trgu, 2022.

Poglejte si seznam grafov v Presečni analizi ponudbe oziroma cen prehranskih dopolnil za nosečnice na slovenskem trgu, 2022.

 

Cena dostopa za 14 zaporednih dni je 370 EUR + 22 % DDV.

 

Naročite dostop!

Podjetje RES-PONS d.o.o. vaših podatkov ne bo posredovalo tretjim osebam in jih bo skrbno varovalo. Vpogled v podatke ali njihov izbris lahko kadarkoli zahtevate na info@covirias.si.

Podatki za plačilo

Celotno kotizacijo (skupaj z DDV) nakažite na TRR 03106-1000417939, SKB banka d.d. Prejemnik je RES-PONS d.o.o, Parmova 14, 1000 Ljubljana. Pri plačilu navedite namen plačila »PD za nosecnice«! 22 % DDV mora biti plačan! Račun vam bomo poslali na naveden e-naslov.

Pomembno!

Dostopne podatke vam bomo poslali na kontaktni mail po prejemu plačila kotizacije. Prosimo vas, da nam po plačilu posredujete potrdilo o plačilu na mail p3professional@covirias.si.
Capsule pills photo created by stefamerpik – www.freepik.com