Prijava na tekmovanje Češnjeva olimpijada

Harmonija prehranskih dopolnil

4. junij 2024, Kongresni center Brdo pri Kranju

Pogoji sodelovanja:

Prijave na tekmovanje bomo zbirali do 20. maja 2024, pri čemer velja za popolno prijavo izpolnjena prijavnica in poravnana prijavnica. Odpovedi ne sprejemamo in ne vračamo kupnine.

 

Cenik:

 • Predstavitev enega poličnika s prehranskimi dopolnili: 500,00 EUR + 22 % DDV

 

Nagrade:

 • Vsi prijavljeni poličniki s prijavljenimi imeni bodo predstavljeni na spletni strani pretehtajte.si in na FB profilu P3/P3 Professional z eno spletno povezavo, ki jo bo predložil prijavitelj v prijavi.
 • Po številu točk prvi trije uvrščeni poličniki prejmejo Češnjevo priznanje in možnost objave do 3 min video predstavitve razstavljenih izdelkov na spletni strani pretehtajte.si, FB profilu P3/P3 Professional in v e-mailingu organizatorja slovenskim in lekarnam v regiji po dogodku. Videoposnetek posname prijavitelj v lastni režiji in na lastne stroške ter ga dostavi organizatorju najkasneje v roku 7 dni po dogovoru v mp4 formatu.
 • Po številu točk tretjeuvrščeni poličnik prejme možnost video predstavitve 1 dodatnega izdelka (v trajanju do 3 min) na spletni strani pretehtajte.si, FB profilu P3/P3 Professional in v e-mailingu organizatorja slovenskim in lekarnam v regiji po dogodku. Videoposnetek posname prijavitelj v lastni režiji in na lastne stroške ter ga dostavi organizatorju najkasneje v roku 7 dni po dogodku v mp4 formatu.
 • Po številu točk drugouvrščeni poličnik prejme možnost video predstavitve 2 dodatnih izdelkov (v trajanju 2x do 3 min) na spletni strani pretehtajte.si, FB profilu P3/P3 Professional in v e-mailingu organizatorja slovenskim in lekarnam v regiji po dogodku. Videoposnetek posname prijavitelj v lastni režiji in na lastne stroške ter ga dostavi organizatorju najkasneje v roku 7 dni po dogodku v mp4 formatu.
 • Po številu točk prvouvrščeni poličnik prejme možnost video predstavitve 3 dodatnih izdelkov (v trajanju 3x do 3 min) na spletni strani pretehtajte.si, FB profilu P3/P3 Professional in v e-mailingu organizatorja slovenskim in lekarnam v regiji po dogodku. Videoposnetek posname prijavitelj v lastni režiji in na lastne stroške ter ga dostavi organizatorju najkasneje v roku 7 dni po dogodku v mp4 formatu.

 

Prijava na

Prijave na tekmovanje bomo zbirali do 20. maja 2024, pri čemer velja za popolno prijavo izpolnjena prijava in poravnana prijavnina. Odpovedi ne sprejemamo in ne vračamo kupnine.

V prijavnino je všteta prisotnost 2 udeležencev iz podjetja prijavitelja na Češnjevem simpoziju.

Podjetje, ki se prijavi na tekmovanje, je dolžno samo poskrbeti za vso logistiko (prevoz, postavitev, nabavo in opremo lastnega poličnika, pravočasno ureditev, pospravljanje in odvoz po dogodku, video posnetke ipd.).

Podjetje, ki se prijavi na tekmovanje, je dolžno in odgovorno, da svoj poličnik pripravi za ocenjevanje do 8. ure na lokaciji in na dan dogodka.

Podjetje lahko prijavi, postavi in se uvrsti v tekmovanje le s poličnikom dimenzij maksimalno do 2 m višine, maksimalno do 1,20 m širine in maksimalno do 50 cm globine. Razporeditev prijavljenih poličnikov na dogodku določi organizator po vrstnem redu prijav.

Prijavljeno podjetje je dolžno sporočiti imena udeležencev svoje ekipe do 20. maja 2024.

Prijavljeni se strinjajo, da predstavitve prehranskih dopolnil na poličnikih ocenjuje komisija kot sledi, brez ugovorov.

Ocenjevalno komisijo bodo sestavljali člani iz organizacij, ki same ne tržijo prehranskih dopolnil na debelo, in bodo do dneva tekmovanja anonimni, da se minimizira tveganje poskusov vpliva na njihove odločitve. Člani ocenjevalne komisije bodo predstavljeni na dogodku po izvedenem ocenjevanju.

Ocenjevalna komisija bo ocenjevala predstavitev prehranskih dopolnil na poličnikih po naslednjih kriterijih z ocenami od 1 do 5:

 • Ustreznost za postavitev v prostor enega od tipov maloprodaje (transakcijski, produktni, holistični, strateški)
 • Ustreznost cenovnih oznak glede na tip maloprodaje
 • Ustreznost postavitve izdelkov glede na tip maloprodaje
 • Funkcionalnost postavitve različnih izdelkov glede na tip maloprodaje
 • Kreativnost uporabe rekvizitov
 • Celokupni vtis

Rezultat uvrstitve bo odvisen od seštevka vseh točk vseh ocenjevalcev.