Vabljeni na tradicionalno 4. junijsko COVIRIAS srečanje na temo trženja prehranskih dopolnil, ki smo ga tokrat poimenovali “Prehranska dopolnila – Identiteta ali etiketa?”.

Program:

V treh sklopih celodnevnega dogodka, ki bo potekal med 8.30. in 15.30. uro, se bodo z različnimi didaktičnimi pristopi izmenjevale tri vrhunske poznavalke prehranskih dopolnil. Na koncu bo prostovoljno preverjanje znanja (30 minut oz. do 16.00) za lekarnarje, ki bodo želeli uveljavljati izobraževanje za točke na Lekarniški zbornici Slovenije.

 

Junijsko srečanje strokovnjakov o prehranskih dopolnilih s svojimi prispevki redno bogati dr. Urška Blaznik iz NIJZ, vodilna strokovnjakinja za oceno tveganj in sistemskega spremljanja neželenih dogodkov teh izdelkov pri nas. Letos bo posebno pozornost posvetila P3 kategorijam prehranskih dopolnil.

Temelje za sistematično spremljanje podatkov na trgu prehranskih dopolnil je postavila mag. sci. Martina Puc, mag. farm., spec., MBA. Tako imajo udeleženci vsako leto ekskluzivni vpogled v statistične podatke, ki jim dajejo konkurenčno prednost na trgu.

V bazo podatkov o prehranskih dopolnilih P3 Professional že 10. leto zbiramo informacije o izdelkih, ki se tržijo pri nas. Meta Galjot kot vodja te blagovne znamke je pravi naslov za vprašanje o trendih na slovenskem trgu prehranskih dopolnil.

 

Tradicionalni češnjev simpozij je znan kot vsebinsko najbogatejši dogodek o prehranskih dopolnilih, zato ga ne zamudi noben strokovnjak, ki želi ohraniti korak s spremembami na trgu.

 

Dogodek tradicionalno že 4. leto poteka v organizaciji COVIRIAS academie.

Naslovi prejšnjih srečanj:

  • 2016: Pravi izzivi trženja prehranskih dopolnil
  • 2017: Koliko je ura na trgu prehranskih dopolnil?
  • 2018: Izmerimo temperaturo na trgu prehranskih dopolnil

Več informacij o dogodku bomo sproti objavljali na