Podjetje RES-PONS d.o.o. zbira podatke o uporabnikih spletne strani pretehtajte.si. Z uporabo tega spletnega mesta se uporabnik strinja z obdelavo svojih podatkov.

 

S Politiko zasebnosti podjetje želi uporabnike obvestiti o načinu zbiranja ter obdelavi podatkov, ki jih pridobi o njih. Ta politika se nanaša izključno na osebne podatke, zbrane prek spletnega mesta in ne na osebne podatke, ki jih podjetje pridobiva in obdeluje v okviru svojih ostalih produktov.

 

Hramba podatkov

Podjetje RES-PONS d.o.o. spoštuje zasebnost uporabnikov spletne strani pretehtajte.si. Zavezuje se, da bo pri zbiranju, obdelavi in shranjevanju osebnih podatkov le-te skrbno varovalo in jih ne bo posredovalo tretjim osebam, razen v primeru da bo uporabnika o tem vnaprej obvestilo in mu omogočilo možnost privolitve. Podatki o uporabnikih so obdelani in hranjeni izključno za namene, za katere je posamezen uporabnik izrazil osebno soglasje. Podatki o uporabnikih so hranjeni skladno z zakonodajo.

 

Namen obdelave osebnih podatkov uporabnikov

V primeru da uporabnik spletnega mesta pretehtajte.si želi naročiti produkt podjetja RES-PONS d.o.o. ali se želi prijaviti na izobraževanje v organizaciji podjetja RES-PONS d.o.o., mora izpolniti naročilnico/prijavnico na spletni strani pretehtajte.si. Z izpolnitvijo omenjenega obrazca in lastno privolitvijo podjetju RES-PONS d.o.o. poda nekatere osebne podatke:

  • Ime
  • Priimek
  • Naziv organizacije, v kateri je zaposlen
  • Telefonsko številko
  • E-poštni naslov

 

Podjetje RES-PONS d.o.o. osebne podatke potrebuje za proces obdelave naročila, obveščanje naročnika v povezavi z naročilom, produktom ali dogodkom ter izdajo računa in pripravo morebitnega potrdila o udeležbi na izobraževanju. V primeru da uporabnik ne navede potrebnih podatkov, podjetje RES-PONS d.o.o. naročila oz. prijave ne bo sprejelo.

 

V kolikor se uporabnik strinja z obveščanjem, lahko v vsakem obrazcu privoli tudi v komercialno obveščanje po elektronski pošti.

 

Podjetje RES-PONS d.o.o. osebne podatke zbira na podlagi Splošne uredbe o varstvu podatkov (Uredba (EU) 2016/679 EVROPSKEGA PARLAMENTA IN SVETA z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES).

 

Obdelava neosebnih podatkov

Da lahko spletno mesto pretehtajte.si nemoteno deluje, uporablja t.i. piškotke. Piškotki so datoteke, ki se naložijo na napravi posameznika ob obisku spletnega mesta. Spletna stran jih uporablja za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje obiskanosti spletne strani. Podatki o piškotkih so anonimni in iz njih podjetje ne more razbrati identitete posameznika.

 

Pravice posameznika

Vsak uporabnik lahko kadarkoli zahteva vpogled v zbrane osebne podatke, ki se nanašajo nanj. Uporabnik lahko kadarkoli prekliče obdelavo in hrambo svojih podatkov in zahteva njihov izbris ali popravke. Za informacije je upravljavec dosegljiv na e-naslovu info@covirias.si in deluje skladno z GDPR. V kolikor uporabnik meni, da so njegove pravice v povezavi z upravljavcem njegovih osebnih podatkov kršene, se lahko obrne na pristojni državni organ Informacijskega pooblaščenca.

 

 

November 2018

 

 

RES-PONS d.o.o.

Parmova 14

1000 Ljubljana

01 23 22 097

info@covirias.si