Najboljše lekarne znajo uporabnikom svetovati strokovno neodvisno, prav tako pa uporabljajo strokovne kriterije za izbor izdelkov, ki jih uvrstijo na svoje police. Obiskovalci se v take lekarne radi vračajo, saj tam dobijo konkreten in uporaben nasvet, prilagojen prav njihovim potrebam.

Za lekarne smo zato razvili intenzivno in-situ enodnevno usposabljanje, ki smo ga poimenovali P3 PRO licenciranje, s katerim lekarnarje pripravimo za strokovno delo s prehranskimi dopolnili v vseh ključnih poslovnih procesih v lekarni. Usposabljanje poteka v realnem okolju, torej v oficini lekarne, z uporabo konkretnih primerov na podlagi baze P3 Professional.

Kaj vaša lekarna pridobi z licenco P3?

  • Dodatna usposobljenost vaših lekarnarjev
  • Dodatna prepoznavnost vaše lekarne
  • Podlage za strokovni izbor prehranskih dopolnil
  • Podlage za strokovno in zakonsko nesporno postavitev prehranskih dopolnil
  • Bolj zadovoljne in bolj informirane obiskovalce vaše lekarne, kar prispeva h kakovosti lekarniških storitev

Pred pristopom k licenciranju morajo vsi lekarnarji pridobiti certifikat o poznavanju področja prehranskih dopolnil v Sloveniji, izpit pa opravijo na Inštitutu za raziskovanje in razvoj kakovosti ter opravljeno e-izobraževanje COVIRIAS academia ABC prehrane, osnove za lekarnarje.

Pred izvedbo licenciranja mora lekarna naročiti dostop do profesionalne baze prehranskih dopolnil in drugih specifičnih živil, P3 Professional.

 

Vas zanima licenciranje vaše lekarne?